Știrile 60m.RO

Încep verificările suplimentare în piețele din București. Marile magazine sunt lăsate în pace

Autoritățile continuă să aplice politica dublă, anunță intensificarea controalelor în piețe pentru a verifica dacă se respectă măsurile referitoare la limitarea accesului consumatorilor, însă nu se ating de marii retaileri din București: Lidl, Kaufland, Mega Image etc.

„Prefectul municipiului București, Traian Berbeceanu, a menționat că se vor intensifica controalele în echipe mixte, pentru a verifica dacă este respectată norma legală referitoare la limitarea accesului consumatorilor, astfel încât să fie asigurată o distanță de minimum 2 metri între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a pieței. Se va verifica, în permanență, existența materialelor necesare igienei personale, pentru persoanele care folosesc grupurile sanitare din incinta toaletelor publice – hârtie igienică, săpun, mijloace de ștergere sau zvântare a mâinilor după spălare, substanțe dezinfectante”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Capitalei.

Pe când ne putem aștepta la asemenea verificări și în supermarket sau în alte magazine mari de mobilă și decorațiuni interioare, unde în mod sigur nu se respectă nicio distanțare?

Back to top button