ComunicatePolitică

IPOCRIZIE. CIOLACU vorbește de spitale dar ei au condus ROMÂNIA și nu le-au construit

Ipocrizie cât cuprinde la PSD. Marcel Ciolacu vorbește de parcă nu PSD cu PNL(PDL) au condus România în acești ani. El critică guvernul pentru lipsa măsurilor din spitale, dar pe de altă parte sunt cei care nu le-au construit și dotat.

Numirile pe criterii politice sunt cele care au prăbușit sistemul medical.

„Lupta pe funcții și putere este programul de guvernare al noului CDR moșit, pe lângă Constituție, de președintele Iohannis. Nu au înțeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacțiune doar le multiplică. Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educația copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adâncește!

Gașca pierzătorilor este prea ocupată să-și împartă funcții pentru a vedea care sunt adevăratele priorități ale românilor:

⚠️Creșterea numărului de teste;
⚠️Creșterea capacității ATI astfel încât pacienții cu forme grave să nu mai fie ținuți pe holuri, în secțiile de Primiri-Urgențe;
⚠️ Măsuri urgente pentru a redeschide școlile după vacanță, așa cum toată Europa face.

Acestea ar trebui să fie prioritățile unei puteri responsabile și preocupate într-adevăr de viața românilor! Dar, noul CDR format din PNL și USR își negociază pe ascuns viitoarele funcții și sinecuri.

Au expediat pe ascuns problema școlilor, au prelungit și înăsprit rapid restricțiile pentru a avea timp să-și împartă ce nu au câștigat, chinuindu-se să încropească majorități care nu vor funcționa niciodată! Când cea mai rapidă, normală și eficientă soluție pentru a rezolva criza gravă de sănătate în care ne aflăm acum este chiar sub ochii lor, dar se fac că nu o vad: Alexandru Rafila!”

Partidul AUR a venit cu o soluție, să vedem dacă ea va fi și implimentată în interesul românilor. AUR propune proiectarea și construirea de policlinici și spitale tip, nu de dimensiuni foarte mari dar în multe localități din țară. Acest lucru ar decongestiona spitalele mari și care nu pot oferi condiții civilizate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button