Știrile 60m.RO

Kelemen Hunor: Noi l-am fi votat pe domnul Cîţu şi în martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seară, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier, că parlamentarii Uniunii ar fi votat încă din luna martie un guvern condus de Cîţu, însă acesta s-a retras. ”Eu am spus încă de anul trecut că vreau o guvernare de centru dreapta şi e o colaborare cunoscută PNL-UDMR-USR”, a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seară, la România TV, că îşi doreşte un guvern politic. ”Noi l-am fi votat pe domnul Cîţu şi în martie, dar s-a retras atunci. Eu am spus şi atunci că l-aş fi votat. Am văzut cum a gestionat problemele de la Finanţe şi a fost una dintre puţinele surprize plăcute”, a declarat Kelemen Huor, potrivit romaniatv.net.

Kelemen Hunor a explicat că a declarat încă de anul trecut că doreşte o guvernare de centru-dreapta. ”Eu am spus încă de anul trecut că vreau o guvernare de centru dreapta şi e o colaborare cunoscută PNL-UDMR-USR. Vom avea nevoie de o coaliţie stabiliă”, a mai afirmat liderul UDMR.

 » Citiți întreg articolul aici: www.ziaruldeiasi.ro

Back to top button