Știrile 60m.RO

George Simion despre Cîțu: Nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru, s-a împrumutat enorm

George Simion, liderul AUR, a fost invitat de către B1 TV să-și exprime părerea despre nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru al României din partea PNL. Simion consideră că Iohannis „joacă la cacealma” pentru că este convins că Florin Cîțu nu va trece de votul parlamentului.

„Mi se pare o glumă, probabil o cacealma pe care președinte Klaus Iohannis o folosește în negocierile cu celelalte forțe politice cu care intenționează să-și impună guvernul. Florin Cîțu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru. Vorbim de ministrul finanțelor s-a împrumutat in ultimul an enorm: 4000 de lei pentru fiecare român”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a subliniat că partidul său nu consideră că împrumuturile sunt o soluție. „Noi nu dorim împrumutarea românilor pana la a treia generație. Nu credem ca Florin Cîțu a fost un ministru al Finanțelor bun, pentru că nu a făcut nimic pentru finanțele României, la fel cum întreg guvernul Orban nu a produs bogăție. Am trecut printr-o situație de criză, dar toate economiile europene și-au revenit, numai a României, nu”, a precizat acesta.

Simion susține că după ce Florin Cîțu nu va trece de votul parlamentului, Iohannis va reveni cu a doua propunere pe care unii parlamentari îl vor vota, de frica de a nu-și pierde noila mandate.

Back to top button