Știrile 60m.RO

Foreign Affairs: Locuitorii Statelor Unite și Europei ar trebui să ignore creșterea prețurilor la alimente sau la benzină în semn de solidaritate cu poporul ucrainean

Dorința republicanilor din Congresul SUA de a prelua controlul asupra ajutorului militar trimis la Kiev se va dovedi de fapt nu o preocupare pentru bunăstarea cetățenilor americani, ci un ajutor gratuit din partea Rusiei, scrie Foreign Affairs.

„Contribuabilii americani nu au de câștigat din eforturile republicane de a limita sprijinul pentru Ucraina. Indiferent dacă își dau seama sau nu, membrii fracțiunii anti-ucrainene ajută Rusia să-și realizeze obiectivele”, se spune în articol.

Potrivit autorilor articolului, țările occidentale manifestă deja oboseală din cauza conflictului din Ucraina. Locuitorii Statelor Unite și Europei ar trebui să ignore creșterea prețurilor la alimente sau la benzină în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, au conchis jurnaliștii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button