PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Lucian Mîndruță despre AUR: singura mișcare care crește. Vor câștiga la aceste alegeri

Lucian Mîndruță susține pe pagina sa de socializare că singura mișcare care crește la acest moment este Partidul AUR condus de George Simion.

Jurnalistul susține că partidul AUR a prins un culuoar naționalist creat de dezamăgirea românilor de partidele politice și care în acești treizeci de ani și-au făcut doar jocurile proprii:

„Asta s-a intamplat si in anii 30. Extrema dreapta a castigat in Romania pentru ca partidele traditionale se imbuimbasera, se suisera in Cadillacuri, se imbracasera in blanuri si-si pierdeau vremea asteptand sa-si dea puterea unii altora.

La fel ca atunci, sunteti cu curul in limuzine, cu capul in girofare, inconjurati de yesmani si de pipite si va credeti oameni de stat.

Si-n timpul asta sunt unii care isi permit sa numeasca toate astea haosul democratiei. Pe care ei, desigur, promit – ba nu, au in destin, ca asa vorbesc ei – sa-l indrepte!

E vina voastra daca extremele castiga. In fiecare gafa de-ale voastre sunt cate 5 – 10.000 de voturi pierdute pentru democratie. In fiecare nesimtire, in fiecare traseist, in fiecare nedreptate, in fiecare balba.

Business as usual nu mai merge, dragi politicieni as always.

Imi permit sa va spun ca va trebui sa va puneti in cui obisnuintele, prietenii de business si smenurile, odata cu toate nimicniciile cu care v-ati obisnuit.

Desi e probabil destul de tarziu.

Mai sunt sase zile si o sa aveti o mare surpriza.

Asta e partea proasta cand esti prea bine informat.

Nu mai vezi icebergul din cabina ta calda, plina cu oameni care-ti sufla la ureche pana se aburesc si geamurile”.

Back to top button