importantPoliticăȘtirile 60m.RO

George Badiu(AUR): AUR nu își permite să dea greș, ar fi un rateu al întregului popor

George Badiu a declarat că proiectul AUR este unul în care își pun speranța o bună parte dintre români și aceștia trebuie să nu fie dezamăgiți:

„Zilele trecute am fost contactat de o doamnă, solicitându-mi să o trec ca delegat voluntar la o secție de votare din partea AUR Vrancea.

Mi-a spus că face acest lucru în memoria fiului său, decedat acum câteva săptămâni, tânăr care era foarte devotat cauzei AUR și urmărea cu entuziasm activitățile mișcării politice fondate de George Simion.

La spusele doamnei am rămas fără cuvinte preț de câteva secunde, după care i-am promis acelei mame îndurerate că vom face tot ce depinde de noi pentru a duce mai departe, cu onestitate și tenacitate, proiectul Alianței pentru Unirea Românilor.

În ce fel i-am promis, nu vă pot descrie, dar este suficient să știți că mi se pusese un nod în gât… Dragilor, dacă dăm greș, va fi un rateu al întregului popor român, nu numai al nostru din AUR, pentru că speranțele puse în acest proiect sunt foarte mari.

În consecință, nu ne permitem să dăm greș și nu vom da, indiferent dacă va trebui să muncim de o mie de ori mai mult decât până acum.

Da, va trebui multă muncă, pentru că doar așa vom salva România din mâna hoților.

Vă imaginați ce frisoane are mafia când vede că o mână de sărăntoci, cu câțiva bani adunați din donații, reușește să intre în Parlament, acel Parlament care este pe punctul de a-și schimba denumirea în Șparlament, grație obiceiurilor mizerabile ale clicii de interese aciuiată acolo ?

Da, dragilor, îmbuibații nu au sânge albastru și nici nu sunt dotați cu puteri supraomenești, ci au sub funduleț mulți saci cu bani furați, iar ca protecție o mass-media pusă pe căpătuială.

Ăștia sunt groparii României. Lăsăm țara pe mâna lor ?” scrie George Badiu, candidat AUR care deschide lista în Vrancea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button