Știrile 60m.RO

Sibiu – Alba. Forma de virus care circulă în această zonă cu mult mai puternică. Tânără de 19 decedată

Județele Sibiu și Alba sunt puternic lovite de actuala criză pandemică.

Cumva se pare că forma de coronavirus care circulă în această zonă este mai puternică și duce la forme mai grave de infectare, multe soldate cu internări la terapie intensivă și chiar decese.

La spitalul din Mediaș a murit chiar o tânără de doar 19 ani. Aceasta avea mai mult comorbidăți care i-au afectat sănătate și au accentuat consecințele bolii.

„Pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută, formă severă și pneumonie acută virală SARS-CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%.

A primit tratament corespunzator specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilatie non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportată în sectia de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil.

De asemenea pacienta avea comorbiditati grave”, au transmis reprezentantii Institutiei Prefectului Sibiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button