importantPrima PaginăȘtirile 60m.RO

Cum devalizează PSD, PNL, USR și partidele anexe banii românilor în timpul campaniilor electorale

Foarte puțini români știu că în timpul campaniilor electorale se cheltuie sume colosale de bani de către partidele politice.

În schimbul acestor sume de bani, de ordinul milioanelor de euro, partidele politice obțin servicii fictive din partea companiilor apropiate lor.

Astfel că, pentru toate prostiile ce le vedeți circulând în timpul campaniilor electorale se plătesc sume exorbitante de bani pentru simplul motiv că ulterior ele sunt decontate de către statul român, conform unei legi pe care chiar ei au făcut-o.

Cine ei? Tâlharii care conduc țara.

În ultimii patru ani banii încasați de către partidele politice parlamentare ca subvenție anuală sau rambursări pentru cheltuielile electorale se apropie de cifra de un miliard de euro.

Ce, nu vă vine să credeți?

Sute de milioane de euro sunt încasate anual de partidele parlamentare și acești bani sunt sifonați prin companii apropiate. Banii se scurg repede către cei cocoțați în vârful partidelor. De ce credeți voi că trag cu dinții să se afle sus, în vârful puterii?

Ați spune că acești bani se datorează performanțelor deosebite… Ei na… Dar de unde, ați văzut voi o Românie plină de autostrăzi, de spitale, de școli moderne, ați văzut voi alocații și pensii decente pentru români? Nici vorbă, oameni puși numai pe jaf, organizați în partidele politice.

Aceste sume colosale de bani sunt umflate și de o sută de ori deoarece legislația nu prevede limitări. Așa că se folosesc propriile firme pentru a se presta servicii care ar costa de altfel cu mult mai puțin.

După câteva luni se prezintă politicienii la decontări și statul le rambursează sumele colosale de bani.

Vă vine să credeți că numai campania PSD pentru București a costat 31 de milioane de lei? Binențeles că nu s-a făcut campanie de această sumă de bani iar aceștia au ajuns în buzunarele băieților deștepți.

Și voi, români cinstiți, mergeți la muncă, vă plătiți impozitele, ca ei să fure în doar o lună zeci de milioane de euro. Români, revoltați-vă.

De ce nu vedeți sau de ce nu aflați aceste lucruri de la televizor sau din presă? Pentru că mulți din acești bani se duc la ei, către presa scrisă, audio și video. Au construit un stat al lor, un stat antiromânesc.

Și în acest timp există români care trăiesc cu mai puțin de 500 de lei pe lună iar pentru copii dau doar 150 de lei alocație.

De unde credeți că au televiziunile bani să turuie continuu și să mintă pe români, să discute numai despre partidele lor și să nu permită dezvoltarea unui proiect politic independent?

Haideți să vă dăm numai un exemplu. Sumele de bani cheltuite de partidele parlamentare la alegerile locale din 2020 sunt: de peste 125 de milioane lei, din care peste 3 milioane lei provin de la candidații independenți.

PNL are cea mai mare contribuție la finanțarea campaniei electorale din acest an. Circa 34,4% din totalul contribuțiilor raportate de AEP provin de la PNL, adică peste 38 de milioane de lei.

PSD este al doilea contributor la campania electorală, cu 29,4% din totalul sumei, ceea ce reprezintă aproximativ 34,5 milioane de lei. PSD a apelat la 37 de împrumuturi pentru finanțarea campaniei electorale.

Contribuția raportată de USR este de doar 3,4%, adică aproape 4 milioane de lei. De asemenea, USR a apelat la 50 de împrumuturi pentru finanțarea campaniei electorale.

sursa: fanatik.ro

Haideți să vedem și ce cheltuieli s-au făcut în timpul campaniei prezidențiale de anul trecut:

Campania electorală i-a costat pe cei 14 candidați din primul tur al prezidențialelor peste 70 de milioane de lei. Cei mai mulți bani au fost cheltuiți de partide și alianțele politice, în jur de 69 de milioane de lei, în timp ce candidații independenți au avut cheltuieli de campanie în valoare de aproape 580.000 de lei. Iar cei care nu au reușit să strângă cel puțin 3% din voturi rămân cu cheltuiala, pentru că, potrivit legii, Autoritatea Electoral Permanentă nu decontează sub acest prag.

Viorica Dăncilă (PSD) – 18.210.500 lei

Klaus Iohannis (PNL) – 18.000.000 lei

Dan Barna (USR PLUS) – 7.449.531,31 lei

Vi s-a părut vouă că au existat materiale de aceste sume de bani? Vă spunem noi că nu, sunt doar deduceri fictive făcute de către partidele politice. Așa se îmbogățesc unii chiar și din campaniile electorale sau mai ales din campaniile electorale.

Ce face justiția și procuratura în această situație? Absolut nimic deoarece procurorii și judecătorii de cele mai multe ori sunt acolo puși pe criterii politice. Dosarele ce vizează marii politicieni nu pleacă de acolo decât cu ordin de sus, ori PSD, PNL și USR se au unii pe alții la mână și știu prea bine că nici unul nu poate turna pe celălalt.

Acest jaf se comite în cunoștință de cauză cu știința serviciilor de informații dar care sunt conduse de către oameni numiți politici iar informația nu trece niciodată mai departe. Români patrioți din servicii, procuratură, justiție și poliție, revoltațivă și intrați în lupta patriotică pentru țară.

Back to top button