Știrile 60m.RO

George Simion (AUR): vor încerca fraudarea alegerilor. Români, ajutați-ne prin prezența în secții

Sondajele arată că Alianța pentru Unirea Românilor are toate șansele să intre în parlament. AUR va lua peste 5%  la alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Asta înseamnă că reprezentăm un pericol pentru ei și vor încerca să ne fraudeze. În momentul acesta putem lua un scor care să nu permită lui Iohannis și partidului de serviciu să facă guvern. Nici PSD-ul cu satelitul PRO România nu vor reuși să facă propriul guvern”, susține George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

„Prin susținerea voastră, singurii care sunteți de în spatele nostru, noi intrăm în Parlament. Trebuie să votăm atât de mulți încât ei să nu poată frauda. Au început atacurile asupra noastră. La sfârșitul săptămânii le-au venit rezultatele din sondaje. Și-au dat seama că nu vor mai putea forma guvernul de unul singur, nu vor mai putea face blaturile car ele obișnuiau să le facă cu UDMR-ul, cu minoritățile și vor lovi în noi, în Alianța pentru Unirea Românilor”, afirmă George Simion.

Reprezentantul AUR susține că sunt cenzurați prin anularea emisiunilor la care urmau să participe candidații partidului. Emisiunile la care trebuia să ajungă Dan Tănasă, cunoscut pentru activismul său civic, pentru acțiunile întreprinse în apărarea drepturilor românilor, a simbolurilor și valorilor românești în județele Harghita, Covasna și Mureș, au fost anulate din diverse motive.

„În secțiile de votare încearcă să nu ne bage, dar e dreptul nostru legal. Acolo unde nu vom avea membri în secții, avem voie să avem observatori, inclusiv în diaspora. Au tăiat numărul de secții de votare din diaspora. Sunt mai puține secții de votare decât la alegerile prezidențiale. Totodată, încearcă să limiteze dreptul la vot pe diaspora. Cei din diaspora, trebuie să mergeți de sâmbătă la voi. Dacă nu puteți vota, să filmați cum vă este îngrădit dreptul la vot”, declară liderul AUR.

„Haideți să facem dreptate pentru România! Haideți să oprim toate nedreptățile care ni s-au întâmplat în ultimii ani. Este timpul pentru Unirea Românilor!” îndeamnă copreședintele AUR, George Simion.

Back to top button