Știrile 60m.RO

George Simion (AUR): Nu avem doar stat paralel. Avem și o economie paralelă.

Una dintre probleme României este că avem o economie paralelă, faptul că multe companii nu sunt sub jurisdicția statului, ci își externalizează profiturile. Declarația a fost făcută de George Simion, liderul AUR, în cadrul emisiunii „Tu ce zici?” de la Radio Gold FM.

„Toate companiile trebuie să-și facă sediu permanent în România; avem o economie paralelă, iar aceste companii nu pot fi controlate. Nu sunt sub jurisdicația statului român, sunt bănci care-și externalizează profitul și care activează aici doar cu o siglă”, a precizat Simion.

În plus, reprezentantul AUR a mai vorbit despre o serie de măsuri care se pot lua pentru îmbunătățirea situației economice a țării.

„Putem introduce măsuri la nivelul redevențelor astfel încât profitul să nu se ducă numai în afară. Trebuie luate măsuri de favorizare a afacerilor românești, în actuala criză trebuie să implementăm coșul țărănesc. Vrem să promovăm micul producător, susținându-ul, oferindu-i subvenții, lăsându-l să-și vândă produsele”, a spus Simion.

„Este suficient să ne uităm ce au făcut polonezii, la nivel de creștere a afacerilor, la nivel de atragere de fonduri europene. Nu-mi doresc funcții, ținta e să avem schimbă România prin buni profesioniști care să nu fie datori să asculte ordine politice”, a subliniat George Simion, în speranța că românii vor alege schimbarea pe 6 decembrie.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Back to top button