PoliticăȘtirile 60m.RO

Manifestație AUR pentru susținerea cadrelor medicale din Teleorman: Vrem Spitale Civilizate, nu pensii speciale

O altă tragedie a marcat România zilele trecute. Zece morţi la secţia ATI din Piatra Neamţ în urma unui incendiu. Medicul de gardă, rănit grav după ce a suferit arsuri, încercând să-i salveze pe cei intubați.

Alianța pentru Unirea Românilor din Teleorman a făcut duminică, 15 noiembrie, în fața spitalului orășenesc din Videle o activitate de susținere a cadrelor medicale care trebuie să lucreze sunt condiții inumane.

„Am văzut cu toții ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, acolo unde pacienți internați pentru a fi tratați de Covid-19 au sfârșit în chinuri groaznice. Din păcate, sistemul corupt și nepăsarea celor aflați la conducere au dus la un alt Colectiv. Și acum 4 ani, când a avut loc tragedia de la Colectiv, aveam același președinte. Și atunci, la fel ca acum, aceeași mafioți la conducerea țării! Un cartel ucigaș ce au distrus sistemul medical din România”, afirmă candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare pentru Teleorman, Florin Codreanu

Spitalul din Videle, la fel ca multe altele, funcționează fără autorizație de funcționare. Nu au autorizație pentru că politicienii de aici ca și toți ceilalți din România nu a făcut decât să fure, au furat tot ce sa putut și de aceea, la 30 de ani de la Revoluție, așa arată un spital din România, un spital pe care scrie că funcționează fără autorizație.

„Alianța pentru Unirea Românilor este alături de cadrele medicale din România. Ne manifestăm respectul față de ei și de sacrificiul lor. Ne dorim ca situații precum cea de la Colectiv și acum la Piatra Neamț să nu se mai întâmple. Cine va plătit pentru morții de la Piatra Neamț? Vă spunem noi: nimeni! Ei dau vina tot pe alții, că se făceau lucrări la instalația electrică, că se făceau lucrări fără autorizație. Ei vor plăti dacă mergeți la vot pe 6 decembrie. Oamenii vor dreptate, iar pe 6 decembrie tu poți să faci dreptate” a afirmat pentru redacția 60m.ro un membru AUR, participant la acțiune.

Acțiunea celor de la AUR a fost întreruptă la un moment dat de poliție. Pentru că nu era un protest, ci doar o acțiune pașnică, de solidaritate față de medicii din spitale, care își riscă viața lucrând în unități fără autorizație, oamenii legii le-au permis celor de la AUR Teleorman să-și desfășoare activitatea.

„Acești oameni care se fac responsabili de aceste tragedii conduc Ministerul Sănătății pe 30 de ani. Explicații-ne, domnule Arafat, cum este posibil ca situația de la Colectiv să se repete întru-un spital din România? Poate că Dumnezeu vă trimite un semn. Este timpul să plecați de acolo! Nu faceți performanță. Sistemul din care faceți parte a oferit televiziunilor 50 de milioane de euro ca să mintă că faceți treabă bună. Dacă făceați treabă bună, nu murea nici un pacient la Piatra Neamț”, consideră Florin Codreanu, candidatul AUR la Camera Deputaților.

Situația de la Piatra Neamț se poate repeta în orice spital din România, pentru că marea majoritate nu au primit autorizație de funcționare de la ISU.

„Domnule președinte Iohannis, stimate prim-ministru Orban, pentru ce mai plătim taxe la stat? Să ne ardă copii, precum în cazul maternității din Giulești? Să ne ardă rudele precum recentul caz de la Piatra Neamț? O țară unde țăranii își vând legumele în frig și ploaie, că e pandemie, în timp ce hypermarketurile o duc bine mersi” , declară un alt membru AUR participant la acțiune

Suntem țara lui „lasă, bă, că merge și așa!”. Nu mai merge așa! Pe 6 decembrie ieșim cu toții la vot și nu le mai permitem incompetenților numiți pe criterii politice să ajungă să ne conducă.

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid patriotic care se bate pentru România.

Back to top button