Știrile 60m.RO

Dan Tănasă(AUR): Să stați acasă nu este o soluție. Pe 6 decembrie mergeți la vot, alegeți AUR

Dan Tănasă, candidat AUR, a explicat într-un scurt video de ce alegerea de a sta acasă în loc să mergem la vot nu este o soluție. Până acum nu am avut o alternativă la partidele existente, însă acum există AUR. Pe 6 decembrie votați schimbarea!

„De 30 de ani votăm aceleași partide, aceiași oameni. S-au mutat între ei, au înființat partide noi, au schimbat culorile, denumirile, dar sunt aceiași oameni în toate partidele. Toți murdari, hoți, cu foarte mici excepții, combinați cu serviciile secrete din 89 și actuale”, a explicat Tănasă.

Cel mai mare partid din România nu e nici PNL, nici PSD, ci partidul oameilor scârbiți de actuala clasă politică. Peste 60% dintre români nu votează pentru că nu au o alternativă reală. De data aceasta au o alternativă, nu e suficient să stăm acasă, să înjurăm pe Facebook, în fața televizorului pentru că pe asta se bazează partidele mari: pe faptul că sunteți supărați, dar stați acasă”, a subliniat candidatul AUR.

„Vrem să arătăm lumii că se poate face și altfel de politică, cu sufletul pentru oameni, pentru națiune. Pe 6 decembrie trebuie să ieșiți din casă, asta e democrația pentru care ne-am bătut atâția ani de zile. De data aceasta avem cu cine să votăm, votăm AUR, patrioți care n-au făcut politică în ultimii 30 de ani”, a mai spus Dan Tănasă.

Back to top button