PoliticăȘtirile 60m.RO

După știrile alarmiste, vin alegerile și Iohannis spune că este totul în regulă

Cu ocazia alegerilor locale din acest an președintele liberalilor a făcut un mare anunț: este în regulă să vii la vot, totul este bine, situația este sub control.

A doua zi după vot, după ce liberașii au reușit să marcheze și să obțină primării importante, președintele lor a venit să ne spună că situația este deodată dramatică, că mortalitatea este mare, că va trebuie să închidem orașele.

A ținut-o tot așa, cu presa cumpărată cu 50 de milioane de euro, până astăzi.

Acum ce să vezi: vine președintele și ne spune că totul este sub control, că măsurile au dat rezultate și că … ce să vezi, să vii la vot este în regulă. În schimb bătrânii, care nu sunt votații liberalilor, să stea acasă, izolați, să nu mai părăsească domiciliul.

Sigur că situația este una catastrofală după ce guvernul României a dat 50 de milioane de euro către presa din România în loc să cumpere echipamente ca să creeze 5 000 de locuri noi la ATI, adică la terapie intensivă.

Și ce să vezi: bani pentru locuri nu s-au găsit, dar sunt pentru trădătorii de țară din presă.

Dacă am fi cumpărat 5 000 de aparate pentru asistarea respirației acum totul ar fi fost sub control, nu am fi fost la 1 000 de locuri și toat ocupate ci la 5 000 de locuri.

Back to top button