Știrile 60m.RO

Tulcea: Manifestație electorală patriotică AUR oprită din nou de jandarmerie

Caravana Alianței pentru Unirea Românilor a poposit în Tulcea, unde jandarmeria a făcut din nou exces de zel și a oprit manifestarea AUR. Pe deasupra, liderul manifestației, George Simion, a fost amendat, fără nicio explicație.

„Țara nu mai are timp. Am văzut atâta lume necăjită, am văzut atâția oameni care apelează la justiție și nu li se face dreptate. Întotdeauna primează banul”, a declarat Simion în mijlocul susținătorilor. El a mai subliniat că în România nu există dreptate și nu se pune preț pe competență, primează în continuare interesele și pilele. ”De aceea, mă bucur de toți oamenii adevărați care vin lângă noi”, le-a spus George Simion oamenilor care îl susțin.

„Suntem singurii care avem un proiect de țară asumat: hrană, apă, energie. Suntem singurii care avem o viziune pentru țara asta și o să ne luptăm pentru ea”, a mai spus liderul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Back to top button