Știrile 60m.RO

Un general al armatei române face apel către ostașii români: Salvați România și votați partidul patrioților – AUR

Generalul Nicolae Roman îi îndeamnă pe toți cei care au făcut carieră în armata română să aleagă schimbarea și să voteze AUR pe 6 decembrie.

„Am ales Alianța pentru Unirea Românilor fiindcă tinerii membri ai lui spun că o țară nu poate fi restartată decât cu toate generațiile. AUR este un partid nou, care nu a fost atins de fărădelegile pe care noi le-am suportat timp de 30 de ani. Nu vreau ca nepoții mei să stea cu fruntea plecată în fața unor invidizii neaveniți ajunși în funcții importante ale statului român”, a precizat Nicolae Roman.

„Trebuie să terminăm cu această debandadă la nivelul politicii și statului român. Singurii care pot rezolva această problemă suntem noi, românii, care, îndemnați de dragostea de patrie și tricolor, să putem pune mână de la mână, minte de la minte pentru a rezolva această problemă”, a mai spus acesta.

Vom reuși cu multă solidaritate, a subliniat gen. Nicolae Roman, cerându-le ostașilor din armata română să fie responsabili și să aleagă o echipă de patrioți tineri și profesioniști la alegerile din 6 decembrie.

Back to top button