Politică

AUR, către guvernanţi: Vă ţineţi la cald amantele, iar pe bătrânii României îi condamnaţi la foame, frig şi întuneric

„Bătrânii României condamnaţi la foame, frig şi întuneric. Bunicii reprezintă vocile trecutului şi modelele viitorului. Din păcate, chiar acestei categorii sociale i se ia demnitatea, cei în vârstă sunt lăsaţi să trăiască în condiţii mizere, lipsiţi de ajutor, după ce tot deficitara guvernare a ţării le-a trimis copiii şi nepoţii peste hotare.

Guvernanţi, şi voi aveţi bunici, şi voi aveţi aceste persoane în grijă! Chiar nu vă pasă?! Aţi angajat în ministere, agenţii, structuri guvernamentale mii de amante, de prieteni, de pile şi cunoştinţe de la partid şi dincolo de partid, uitând că acasă, departe, într-o localitate bătută de vânt, într-o cameră fără lumină, în frig, o bătrânică îşi aşteaptă nepotul. Ţineţi la cald amantele şi ţineţi în frig bătrânii!

Nu uitaţi, bunicii au construit România! Tot ceea ce vedem, hidrocentrale, tot ce e în jurul nostru, de la metroul din Bucureşti până la Transfăgărăşan. Pe aceşti bunici i-aţi condamnat la frig, foamete şi sărăcie(…) V-aţi vândut bunicii, trecutul, dar şi viitorul. V-aţi vândut şi pe voi! Veţi regreta într-o zi, dar va fi prea târziu”, scrie inpolitics.ro, citând o declaraţie din urmă cu câteva luni a unui parlamentar AUR.

O declarație politică în parlamentul României, am spune, profetică, aparținînd AUR, prin vocea deputatului Radu-Vicenţiu Grădinaru și datînd de acum cîteva luni. Scandalul căminelor care a bubuit în aceste zile face această declarație mai actuală ca oricînd și deschide un front electoral cît o autostradă cu 12 benzi pentru partidul AUR.

PSD se vede atacat exact în punctul său cel mai sensibil, segmentul pensionarilor, votanții săi tradiționali dintotdeauna.

Felul în care partidul va gestiona scandalul poate fi crucial pentru alegerile de anul viitor.
Iar ”crucial” derivă, să nu uităm, din ”cruce”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button