Știrile 60m.RO

George Simion: nu mai avem o rețea de distribuție a produselor Românești

În această perioadă se decide viitorul țării. Iar pentru a vota pe 6 decem brie în interesul neamului și a țării, românii trebuie informați cu privire la toate nedreptățile care s-au făcut dea lungul celor 30 de ani, de către actualii politicieni, care nu servesc decât intereselor străine.

În acest sens, George Simion a pornit cu carana AUR prin toată țara. La una din întâlnirile cu simpatizații Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion a declar că „în acești ani din păcate, am risipit țara care ne-au lăsat-o marii noștri români, risipim moștenirea lor. Am fost prea slabi și prea dezbinați în acești trezeci de ani, ca să ținem România întreagă, mândră și demnă. ”

Astăzi pornim iarăși la luptă! La lupta cea din urmă, că dacă nu câștigăm lupta aceasta suntem pierduți pe veci de veci, spune patriotul George Simion

„Ne-a ajuns cuțitul la os. Nu mai suntem stăpâni pe pământurile noastre. Românii își dau în cap unii altora și îi aplaudă pe străinii care ne fură pe față.

Nu mai aveam o rețea de distribuție a produselor românești. Țăranii români cresc degeaba pe pământ românesc legume și fructe.

Este timpul nostru! Trebuie să pornim la bătălie, trebuie să scuturăm gorunul.” a declarat liderul AUR.

George Simion îndeamnă românii să iasă la vot: avem o luptă grea pe 6 decembrie, ca să avem în sfârșit o formațiune românească în Parlamentul României!

Back to top button