Știrile 60m.RO

Lui Robu i s-a pus pata şi pe intelectualii oraşului: „Ce au făcut ei în viață să se considere elita Timișoarei?”

Nicolae Robu

Situaţia electorală de la Timişoara a fost analizată de curând de un reportaj al celor de la Recorder. Se pare că acesta nu a fost pe placul lui Nicolae Robu, mai multe persoane din oraş nu au fost favorabile acestuia, iar actualul primar a lansat un atac susţinut împotriva acestora, spunând că, de fapt, aceştia sunt supăraţi că nu au primit bani nemunciţi prin proiectul Capitală Europeană a Culturii.
Nu spui frumos despre mine, nu corespunzi, crede Nicolae Robu. El este extrem de supărat pentru că mai multe persoane din spectrul intelectual timişorean nu au spus cuvinte măgulitoare la adresa sa, în cadrul unui reportaj realizat de cei de la Recorder. În final, primarul actual a folosit reportajul de o oră, a tăiat din acesta o parte de 1.50 de minute, în care opiniile unor cetăţeni din cartierul Soarelui îi sunt favorabile, şi l-a plasat pe pagina proprie de Facebook, alături de un atac la cei care nu îi erau favorabili.
Atacul a fost reluat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă online.
„Vin unii care sunt mari intelectuali ai orașului, scriitori fără scrieri. Ce au făcut ei în viață să se considere elita Timișoarei? Au venit în fața mea după câștigarea titlului de capitală europeană a culturii, la care nu au contribuit, ba dimpotrivă, au creat piedici, și au încercat să mă vrăjească. Eram prieten cu ei, chiar am fost la mulți acasă. M-au invitat în familie, la masă, la un pahar. Au crezut că sunt omul care să le deschidă portița să pună mâna pe bani, au vrut să se înfrupte. Când am transferat atribuțiile spre aparatul primăriei, la o instituție sub o legislație specială, cu controale riguroase, ei și-au dat seama că nu se mai poate. Nu le-am creat un culoar ca să pună mâna pe bani.

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button