Știrile 60m.RO

Televiziunea Primăriei Voluntari, sancționată de CNA după odele aduse Gabrielei Firea

Este vorba de Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari (unde primar e Florentin Pandele), a fost „penalizată” în ședința CNA după o emisiune în care a fost invitată Gabriela Firea, soția acestuia și primarul Capitalei.

„Este o emisiune în afară campaniei. E o emisiune în care un candidat se prezintă, în care moderatorul îi creează cadrul, îi ajută să se prezintă într-o notă pozitivă. E una dintre primele emisiuni de la Metropolă TV. Mă așteptăm să fie asta, pentru că este televiziunea soțului doamnei Firea. Mă așteptăm să fiți mai discreți și să nu o faceți chiar așa. Această emisiune a fost semnalată în presă și am făcut sesizare. Am sperat să nu fie chiar așa din prima. Mi se pare o dovadă de servilism.”, a spus, potrivit paginademedia.ro, Doina Rusu, membru CNA, în ședința în care s-a discutat cazul Metropola TV.

Ce s-a întâmplat mai exact? În emisiunea respectivă s-a vorbit despre adversarii politici ai Gabrielei Firea, despre cum cum a ales candidații din Consiliul General, despre munca depusă de Firea în pandemie: „Nu erați șoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeați la muncă”, a fost una dintre replicile moderatorului.

Televiziunea a fost somată de CNA cu somație publică.

Sursa foto:

Back to top button