Știrile 60m.RO

George Simion: am depus plângere penală la DIICOT. Este opresiune politică

George Simion a declarat într-o conferință de presă extraordinară despre cum instituțiile statului nu îi lasă să protesteze și să-și exercite liber drepturile de cetățeni.

„În noaptea anterioară am fost ținut la secția de poliție mai bine de trei ore, împotriva voinței mele.
Eram într-o avansată stare de oboseală după ce noaptea trecută un întreg dispozitiv format din sute de forțe de poliție politică.
Dispozitiv condus, deși nu avea ordin de serviciu de Aurelian Ciocîrlan, de adjunctul șefului poliției.
Dnul Aurelian Ciocîrlan este un apropiat al clanului Duduian. Dnul Aurelian Ciocîrlan organizează o masivă operațiune de reprimare a manifestanților pașnici din Piața Victoriei.
Pentru ziua de mâine, dnul Aurelian Ciocîrlana de la poliție, împreună cu jandarmeria, au convocat jandarmi din mai multe județe.

A doua plângere o vom depune la DIICOT pentru fapte împotriva umanității și poliție politică.
Dacă ei cred că au întâlnit niște protestatari care nu își cunosc drepturile, niște cetățeni pe care ei îi pot intimida cu măsuri tipice fostei securități se înșeală amarnic.
Aceste abuzuri care se comit în aceste zile împotriva noastră vor ajunge la toate instanțele de judecată naționale și intenaționale.
Este vizibil represiune politică. Este cât se poate de evident oricine vede clipurile video observă asta” a declarat George Simion în conferința de presă extraordinară susținută din Piața Victoriei

Întreaga conferință de presă poate fi vizualizată aici.

Back to top button