Politică

Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Judetean Timiș și Alexandru Mutruc la Primăria Timișoara – singura alegere viabilă în 27 septembrie (P)

echipa PMP Timis

În următoarele zile, veți avea de făcut o alegere importantă, o alegere care va dicta modul în care se va dezvolta Timișoara și Timișul în următorii zeci de ani. La alegerile din 27 septembrie nu veți alege un primar și un președinte de consiliu județean, ci veți avea de ales între viitor si trecut, intre dezvoltare şi stagnare, între scăderea sau creşterea calităţii vieţii, concepții și filozofii diferite când vine vorba despre administrație publică locală.
Dar să le luam pe rând.
La funcția de Primar al Timișoarei sunt nu mai puțin de 15 candidați. Nu vom vorbi de toți pentru că nu merită să ne pierdem timpul nici noi scriind și nici dumneavoastră citind.
PNL îl repropune pe actualul primar, un candidat care e un „one man show”, nu ascultă de nimeni, nici măcar de consilierii lui, face doar cum crede el de cuviință și care spune, doar spune, că dezvoltă Timișoara în forță. După 8 ani la conducerea Timișoarei, nu a reușit să facă nici măcar una dintre marile promisiuni făcute când a candidat pentru prima dată în 2012. Cred că timișorenii s-au săturat să fie mințiți!
Stânga, PSD și Pro România propun candidați medici. Dovada clară că nu au oameni pregătiți să se ocupe de adminstrație. Ambii candidați sunt foști directori de spitale în Timișoara. Chiar nu credem că asta ar trebui să-i recomande ca și candidați demni de a fi votați. Știm cu toții cum arată spitalele din România și câtă șpagă se ia în sistemul medical. Chiar nu credem că timișorenii vor ca șpaga din sistemul sanitar să ajungă și la primărie.
USR+ vine cu un cetățean străin, care în prezent nu are loc de muncă, fiind întreținut de prietena lui. Cea mai importantă realizare a candidatului străin e că a lucrat pentru fostul președinte demisionar al Germaniei în urmă cu peste 10 ani.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button