Știrile 60m.RO

Autogol inexplicabil în meciul Astra-CFR Cluj 0-2

În meciul terminat cu scorul de 2-0 pentru campioană CFR Cluj, Croatul Ljuban Crepulja (27 de ani) a fost autorul unui autogol inexplicabil în finalul primei reprize.

Când toată lumea se pregătea de pauză, în minutul 45, Crepulja a trimis incredibil mingea în propria poartă. Aflat la 8 metri buturile lui Lazăr, mijlocaș giurgiuvenilor a șutat puternic, cu piciorul mai slab, direct în vinclu. Toți colegii și-au pus imediat mâinile în cap.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la Astra declară că „Se intamplă, e fotbal. Este un jucător care muncește enorm, aleargă enorm, își dorește foarte mult. Din păcate, în seară asta a avut ghinion. Pentru că a avut o situație foarte, foarte mare de a marca. Practic, a fost un blocaj al lui Itu, care a salvat acea minge care intră în poartă. Apoi, pe finalul reprizei, acel autogol… o seară nefastă pentru el. L-am încurajat și la pauză, l-am încurajat și după meci, trebuie să treacă peste, pentru că este un jucător extraordinar, un jucător muncitor și foarte util pentru echipă „.

Sursa foto: gsp.ro

Back to top button