Politică

Profesorul Dumitru-Viorel Marcu – candidatul PSD Dolj la primăria Goicea. De 12 ani, Dumitru-Viorel Marcu dezvoltă comuna

Respectul față de cetățeni, seriozitatea și implicarea i-au determinat pe locuitorii comunei Goicea să îi acorde votul de încredere în ultimii 12 ani, primarului Dumitru-Viorel Marcu. El este candidatul PSD Dolj pentru primăria Goicea pentru al patrulea mandat la alegerile din data pe 27 septembrie.

Cu 40 de activitate la catedră ca profesor de matematică, din care 28 de ani ca director al școlii, Dumitru-Viorel Marcu a realizat mult pentru comuna Goicea, pentru oamenii care i-au fost alături în toți acești ani.

Doar în ultimii patru ani, s-au investit sume importante atât în infrastructură, cât și în unitățile de învățământ.

”Prin intermediul unui proiect pe fonduri europene a fost finalizată extinderea sistemului de alimentare cu apăși canalizare, o investiție de 5.300.000 euro. Prin fonduri de la Banca Mondială am construit o grădiniță în comună, un imobil modern, dotat corespunzător. S-a investit mult în unitățile preșcolare și școlare, au fost achiziționate centrale termice, a fost realizat racordul la utilități, a fost achiziționat un microbuz scolar, printr-un program de la Guvernul României, sălile de clasă, dar și laboratoarele au fost reabilitate. Prin intermediul finanțărilor obținute prin accesarea de fonduri europene, Căminul Cultural a fost reabilitat și dotat. Orice proiect obținut pentru infrastructură a fost de bun augur, am modernizat astfel străzi rurale, drumuri vicinale, dar și drumurile comunale”,

a spus candidatul PSD.

Primăria a achiziționat tractoare și utilaje moderne, multifuncționale, dar și sistem de monitorizare video în comună cu 24 de camere.

În acest an, cuajutorul unui grand norvegian a fost realizat studiul de fezabilitate pentru reabilitarea și modernizarea iluminatului stradal.

La curent cu tot ce se întâmplă în „gospodăria” sa, comuna Goicea, candidatul PSD, Dumitru-Viorel Marcu ține cont de părerea fiecărui cetățean, ușa sa fiind în permanență deschisă oamenilor.

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button