Știrile 60m.RO

Primarul liberal care și-a pedepsit fata dezbrăcată. Bravo națiune!!! Mai dați-i un mandat

Primarul liberal al orașului Sîngeorz Băi, excelența sa Traian Ogâgău, este un exemplu despre ce nu ar trebui să aleagă cetățenii.

Vorbim despre un descreierat frustat care își terorizează nu doar cetățenii ci și propria sa familie. În mai multe seturi de înregistrări se poate vedea cum acesta își pedepsește fata.

Copila stă la 14 ani dezbrăcată în fața tatălui în timp ce acesta o umilește în mod sadic. Să nu ne spuneți nouă că acesta nu este un act pervers al unei minți diabolic de rele.

Protecția copilului ar trebui să se autosesizeze cu privire la acest caz deosebit de grav. Și mai grav este că nu observăm intervenția mamei, cea care ar trebui să asigure o ultimă protecție copilului batjocorit.

https://www.youtube.com/watch?v=F7UB_efneyY&feature=emb_logo

Din înregistrările video reiese scizofrenia unui om revărsată asupra propriului copil. Într-o țară civilizată acest individ ar fi stat la pușcărie pentru rele tratamente aplicare minorilor.

Adevărul.RO revine cu o nouă înregistrare a primarului care și-a pedepsit fata îi aplică o nouă serie de înjurături. Imaginile depășesc orice așteptare de la ceea ce ar fi trebuit să fie un primar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button