Internațional

Maya Moore, dublă campioană olimpică la baschet, s-a căsătorit cu un bărbat ca să fie eliberat din închisoare

Sportiva Maya Moore, fostă vedetă din WNBA, s-a căsătorit cu Jonathan Irons, bărbat care a fost condamnat pe nedrept la închisoare în 1998 şi pe care l-a ajutat să fie eliberat, relatează Reuters.Moore a făcut anunţul alături de Irons, în emisiunea “Good Morning America”. “Am vrut să anunţăm astăzi că suntem superîncântaţi să continuăm munca pe care am făcut-o până acum, însă mai nou ca un cuplu căsătorit. Suntem încântaţi să împărtăşim acest nou capitol al vieţii împreună”, a spus Maya Moore. Ea a postat şi o fotografie pe Instagram.

Sportiva a fost prezentă atunci când Irons a fost eliberat din închisoare, în iulie. Irons, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 50 de ani de închisoare în 1998 pentru că ar fi pătruns cu forţa într-o locuinţă din Missouri şi l-ar fi împuşcat pe proprietarul casei. În martie, un judecător a ajuns la concluzia că procurorii au înlăturat o dovadă care ar fi ajutat apărarea lui Irons, fiind vorba de o amprentă.

Maya Moore, în vârstă de 31 de ani, şi-a întrerupt cariera sportivă în februarie 2019 pentru a-şi dedica timpul eforturilor de eliberare a lui Irons din închisoare. Moore a câştigat patru titluri WNBA cu echipa Minnesota Lynx şi a fost MVP al campionatului în 2014. În plus, ea este dublă campioană olimpică.

 » Citiți întreg articolul pe www.ZiarulDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button