Știrile 60m.RO

Să ne spună Clotilde Armand de unde ia tablete performante cu 780 lei că vrem și noi 1 000

Clotilde Armand, fosta consultantă de la Bechtel din timpul devalizării statului român prin autostrada invizibilă, spune că primarul sectorului 1 a dat prea mulți bani pe tablete și că ea putea cumpăra tablete performante la 780 lei.

Acum să ne spună doamna ce tabletă putea cumpăra la acești bani, dacă ea era suficient de performantă ca să nu se blocheze permanent și, cel mai important, cât costă telefonul, laptopul sau tableta ce le deține în proprietate.

Pe sectorul 1 USR-PNL au făcut blat cu PSD. Tocmai de aceea împotriva primarului în funcție s-a pus un candidat iepure, adică un candidat de formă, fără șanse. Este și o strategie a conducerii USR-PLUS de a scoate pe linie moartă pe Clotilde Armand printr-un rezultat extrem de slab.

La momentul de față primarul sectorului 1 conduce detașat în sondaje. Principalul oponent politic nu are un program politic clar, singura cale aleasă fiind criticarea permanentă și blocarea investițiilor din sectorul 1.

„În urmă cu 2 săptămâni arătam cum primarul a făcut un anunț într-o publicație mediocră pentru achiziționarea a 45.000 de tablete prin negociere directă. Achiziție de peste 16 milioane de euro. Fără SICAP.

Cu 2 săptămâni înainte de alegeri primarul se laudă că a împărțit tablete tuturor copiilor din sectorul 1. Dar refuză să ne spună de la cine a cumpărat aceste tablete. Top secret.

Concluzie:
Primarul cumpără 45.000 de tablete no-name, fără licitație, la prețul de 1739 de lei fără TVA. Tablete cu aceleași specificații, de la companii cu renume în domeniu, costă aproximativ 780 de lei fără TVA, iar un abonament de date pe doi ani de zile, plătit în avans, costă aproximativ 880 de lei fără TVA, prețuri de retail.

Cu alte cuvinte, primarul PSD a plătit aproape 100 de lei în plus peste prețul din magazin pe care l-am fi plătit noi, deși cumpără 45.000 de tablete. Adică un tun de minim un milion de euro.

Aceasta este dimensiunea jafului. Din banii noștri. Ca să știți.” scrie Clotilde Armand pe propria pagină de facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button