Știrile 60m.RO

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! Un candidat la Primăria Sectorului 4 a început campania electorală cu un partid și o încheie cu altul

Vasile Negrilă, a fost imprimat pe două tipuri de materiale electorale, care au circulat în paralel. Cum s-a putut întâmpla asta? Pentru că , deși a apucat să-și imprime inclusiv fluturași electorali cu PPU-ȘL, Vasile Negrilă, candidatul partidului lui Piedone la Sectorul 4, a fost informat că partidul va face alianță cu PSD și că va fi schimbat din poziția de candidat. Atunci, pentru a concura în cursă pentru primărie, Negrilă a trecut la partidul lui Marian Vanghelie, PSDI, dezvăluie libertatea.ro.

Pe primele, Negrilă era candidat al PPU-ȘL, umaniștii conduși de Dan Voiculescu și de președintele executiv Daniel Ionascu, cel care apărea și el pe fluturașii împărțiți de Negrilă în Sectorul 4. PPU-ȘL este, de asemenea, partidului lui Popescu „Piedone”.Pe celelalte afișe, Negrilă apărea pe fond roșu, reprezentând PSDI (Partidul Social Democrat Independent), partidul lui Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 și candidat la Sectorul 5 condus, acum, de Daniel Florea.

„Construcția mea e una umanitară, din 2016, de când am început munca cu PPU-ȘL, am pus omul în centrul tuturor. Doar că, de la un anumit moment, marele Piedone, un bufon, a început să-și vândă, pe rând, oamenii,” a declarat Vasile Negrilă. „Știa că eram singurul care îi putea pune probleme lui Băluță. De pe vremea în care era primar în Sectorul 4, domnul Piedone, pe numele lui său al altora, a avut multe afaceri în zonă. E un laș.”

Sursa foto: ziare.com

Back to top button