PoliticăȘtirile 60m.RO

Anunțul lui Barna despre PNRR: Guvernul se apucă de reforme

Dan Barna a anunță că se dă startul reformelor din PNRR. Vicepremierul a precizat că a fost creat un grup de lucru care se va ocupa de acest domeniu astfel încât toate reformele din programul de guvernare să devină inițiative legislative.

Discutaserăm anterior şi am agreat acum în coaliţie: crearea unui grup de lucru privind reforma statului, din care vor face parte liderii de partid şi câţiva specialişti, tocmai pentru a ne asigura că prevederile legate de reforme din programul de guvernare devin iniţiative, pentru că în această tumultoasă viaţă politică, să spun aşa, vrem să ne asigurăm că funcţionează şi componenta aceasta de transformare a programului de guvernare în iniţiative legislative„, a precizat Barna, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

El a menţionat că în şedinţa de Guvern de miercuri va fi adoptată ordonanţa privind decontarea navetei elevilor, iar în zilele următoare vor avea loc discuţii cu miniştrii care au proiecte în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Back to top button