Știrile 60m.RO

Cinci copii si mama lor au rămas pe drumuri, după ce unchiul lor le-a dat foc la casă | Stirea de Iasi

Cinci copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, dintr-o comună din județul Bacău, au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce un incendiu puternic le-a distrus locuința.
Micuții, aflați doar în grija mamei, s-au trezit fără haine și rechizite cu doar câteva zile înainte de a începe școala. Vinovat de nenorocire ar fi unchiul lor, care a incendiat o anexă din gospodăria lui, iar flăcările s-au extins. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Cei cinci copii sunt îngrijiţi doar de mamă, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Familia a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce fratele bărbatului, care locuieşte la doi paşi de gospodăria oamenilor, a provocat un incendiu. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus şi casa în care îşi duceau traiul micuții.
Femeia şi copiii au reuşit să fugă din calea focului. Dar coşmarul trăit nu îl vor uita prea curând.
Vecinii spun că nu este pentru prima oară când bărbatul face scandal, dar nimeni nu se gândea că se va ajunge la aşa ceva.
Individul, în vârstă de 48 de ani, a fost trimis în spatele gratiilor.
“Politistii au identificat si retinut un barbat banuit de comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere. Ulterior acesta a fost prezentat unitatii pe parchet care a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile”, a declarat Cătălina Păduraru, purtator de cuvant al IPJ Bacău
Bunica maternă îi găzduieşte deocamdată pe cei cinci frați şi pe mama lor.

 » Citești între articolul pe www.StireaDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button