Știrile 60m.RO

O companie aeriană anunţă lansarea unei noi rute către Anglia. De când este operaţională

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, compania va lansa din 23 octombrie zboruri din Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon, aceasta fiind a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj.

Biletele sunt deja în vânzare la preţuri care pornesc de la 89 de lei. Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, luni şi vineri.

„Suntem încântaţi să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca şi Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noştri fideli posibilitatea de a explora aceste oraşe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviaţiei în materie de măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă, iar clienţii noştri din Marea Britanie şi Cluj-Napoca continuă să spună „DA” zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate şi ajutăm economia să îşi revină”, a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

De asemenea, compania a anunţat că zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază Wizz de la Bacău.

Sursa: Mediafax

Back to top button