Știrile 60m.RO

Poliția rutieră a blocat un protest auto cu tricolor. Era împotriva politicienilor corupți

Un protest auto urma să se desfășoare marți seara în București. Plecarea trebuia să facă din Piața Victoriei iar mașinile cu steagul tricolor ar fi trebuit să ajungă la Palatul Cotroceni și apoi la Palatul Parlamentului.

Zeci de autoturisme s-au prezentat la punctul de plecare.

Protestul auto a fost organizat de către George Simion, reprezentantul noului partid Alianța pentru Unirea Românilor, al cărui copreședinte este. Este vorba despre un partid format din oameni tineri ce nu au mai făcut din alte partide politice.

O parte din analiști consideră că este vorba despre un partid naționalist de extremă dreapta, ei se consideră ca fiind partidul patrioților români, un partid antisistem, adică împotriva sistemului care a pus mână pe România asemenea unei caracatițe.

„În cele trei palate din București se află răul absolut din România, se află hoții și tâlharii. Clanurile interlope nu sunt mână în mână cu clasa politică, ei sunt chiar clasa politică din România, iar cele trei clădire au fost furate de la poporul român. Astăzi vom porni într-un marș auto ca să atragem atenția că așa nu se mai poate: nu avem școli, nu avem apă caldă pentru copii, nu avem grupuri sanitare civilizate. Nici nu avem unde să dăm cu dezinfectant.

Acesta nu este un marș anticovid așa cum încearcă presa plătită din bani publică să mintă, este un marș împotriva sistemului corupt care conduce țara spre dezastru” a declarat la plecare organizatorul, George Simion.

Manifestația la care au participat zeci de autoturisme ar fi trebuit să intre pe Calea Victoriei, conform înțelegerii verbale avute între organizatori și forțele de ordine. Însă accesul a fost ulterior blocat iar coloana cu steaguri tricolore a pornit pe șoseaua Mihai Bravu. În tot acest timp coloana a fost însoțită de zeci de echipaje ale poliției rutiere. La fiecare intersecția accesul coloasane spre centrul orașului a fost blocat.

S-a încercat intimidarea manifestanților de către echipaje ale poliției rutiere. Se pune problema astăzi, la mai bine de 30 de ani de la revoluția română: oare câtă libertatea putem să avem, se mai pot utiliza structurile de forță împotriva propriilor cetățeni?

Răspunsul este că da.

„Se face poliție politică. În loc să apere pe români de infractori poliția română este plătită din banii noștri și apără clanurile interlope din parlament de români. Iată că în mod ilegal accesul este blocat, nu mai avem voie să circulăm în București, nu mai avem libertatea de a ne deplasa. Ce urmează? La ce să ne mai așteptăm? Cine a dat comanda ca să se acționeze cu forțele de ordine împotriva noastră?” a completat George Simion.

Împotriva lui George Simion au apărut mai multe articole în presă aservită sistemului corupt care a pus stăpânire pe România după 1989. Din banii publici furați sunt plătiți oameni din presă care să scrie la comandă. Vorbim atât de presa scrisă cât și de cea televizată, de presa care apără clanurile interlopei și fugarii plecați din România datorită cercetărilor penale în curs.

În unele articole se menționa în fals faptul că lui George Simion i s-ar fi deschis dosar pe penal. Afirmațiile erau însă manipulatorii și mincinoase: „nu am nici un dosar penal, nu mă au la mână cu nimic. Sistemul politic te acceptă dacă te au la mână cu ceva, sunt numai minciuni, vor să mintă pe români în continuare. Le este frică deoarece am ajuns la 10%, nu facem parte din sistemul pe care ei l-au creat și acest lucru în deranjează. România trebuie să fie dată înapoi românilor” a completat George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button