Știrile 60m.RO

O bunică este eroină pentru cei 5 nepoți ai săi care au fost părăsiți de părinți | Stirea de Iasi

Şi-ar vinde şi inima dacă ar putea, doar să nu şi mai vadă nepoţeii cum tânjesc după o bomboană sau o păpuşică. În casa lor nu exista nicio jucărie, iar singurul joc pe care îl improvizează e cel cu viaţa!
De aproape 3 ani, mamaia Florica este mamă cu normă întreagă pentru cinci pui de om la care nu vrea să renunţe pentru nimic în lume. Acum e disperată pentru că nu mai are cu ce să-i crească.
Florica Mârșav a povestit că Angelica, mama copiilor, i-a abandonat spunând că face o vizită. De atunci însă nu s-a mai întors, lăsându-i pe toți în grija bătrânei.
Chiar dacă îi este greu să se descurce doar cu alocația acestora, bunica lor îi iubește ca pe ochii din cap și îi crește ca pe proprii ei copii.
„E greu, dar ce sa fac? Trebuie să-i cresc, să trăiască și ei. Dacă pe mama și tatăl lor nu îi interesează, mă ocup eu. O să fac eu cumva să îi dau la școală. Și când sunt la grădiniță, la școală, mi-e greu singură în casă. Nici nu zic că îmi sunt nepoți, ci copiii mei. Nicușor mă iubește foarte mult”, a declarat bunica copiilor.
Bunica se chinuie să-i crească din greu, pentru a nu simți atât de tare lipsurile care, din păcate, există. Și nu sunt deloc puține. Aceștia se bucură când văd un colț de pâine cu pate și nu au nici măcar o jucărie, aceștia stând mai mult cu pisicile și câinii din curte.

 » Citești între articolul pe www.StireaDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button