Politică

Daniel Dumitrescu va schimba fața Năvodariului, este convinsă Raluca Turcan, vicepremierul României

Daniel Dumitrescu

Daniel Dumitrescu, președintele PNL Năvodari și candidatul partidului pentru funcția de primar, a avut parte de o lansare oficială cum mulți politicieni își doresc. La el acasă, în Năvodari, a venit chiar vicepremierul României, Raluca Turcan, care nu putea să-i adreseze cuvinte mai frumoase.

„Am convingerea că aici, în Năvodari, cu Daniel Dumitrescu primar, acest oraş îşi va schimba faţa. Nu va mai arăta ca un oraş jucat la ruletă. Când veţi câştiga primăria, chemaţi-mă la depunerea jurământului, pentru că vin să vă fiu aproape şi atunci!”, a spus Raluca Turcan.

Pe scena Casei de Cultură din localitate au urcat, pe lângă vicepremier și candidat, și deputatul Bogdan Huţucă, președintele filialei PNL Constanța, Mihai Lupu, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

„Suntem aici pentru a susţine o echipă tânără şi motivată. Avem onoarea să o avem alături de noi pe doamna vicepremier, Raluca Turcan. Suntem prezenţi în Năvodari, un oraş care merită mult mai mult. Acest oraş a fost distrus de PSD. A fost distrus din dorinţa de îmbogăţire a unora. Credem în programul lui Daniel Dumitrescu, un om care iubeşte această localitate. Cu el primar, oraşul Năvodari va fi reclădit”, a declarat liderul PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Bogdan Huțucă

Ce diferență – trebuie să remarcăm – față de discursul fostului președinte al PNL Constanța, Puiu Hașotti, care participa la mitinguri și cerea ca inculpatul Nicolae Matei, condamnat apoi la închisoare pentru fapte de corupție, să fie cercetat în stare de libertate.

Raluca Turcan a făcut o radiografie succintă a realizărilor Guvernului Orban. Realizări în combaterea pandemiei de coronavirus, dar și economice. Nu a uitat să spună vorbe frumoase și despre fostul ei coleg de parlament, Mihai Lupu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button