PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion în plenul Camerei Deputaților: Avem 21 de morți și n-am văzut măsurile, domnule ministru Voiculescu!

George Simion l-a criticat dur pe actualul ministru al Sănătății în plenul Camerei Deputaților, în contextul dezbaterii moțiunii simple împotriva acestuia. Liderul AUR susține că, deși ministru a promis că va lua măsuri după tragedia de la Matei Balș, nu a întreprins nimic în acest sens.

Liderul AUR susține că Vlad Voiculescu nu și-a respectat promisiunile făcute în timpul întrevederii avute cu delegația AUR, ce a avut loc a doua zi după protestul din fața Ministerului Sănătății.

Avem 21 de morți și n-am văzut măsurile, domnule ministru, pe care le-ați promis. În spitale se plimbă mortul de la unul la altul. Una vorbim și alta fumăm. Am văzut că a venit tăticul Cioloș să vă ia apărarea. Din păcate spitalele din Romania sunt instituții de omorât români”, a declarat George Simion.

„Când se urcă scroafa-n pom, cine tace nu e om”, a spus George Simion, în plenul Camerei Deputaților. „Cam asta se întâmplă în zilele noastre, pentru că deja au trecut două săptămâni, avem 21 de morți și nu am văzut măsurile”.

Liderul AUR a declarat în cadrul unei intervenții la emisiunea lui Marius Tucă faptul că va susține orice moțiune împotriva lui Vlad Voiculescu, indiferent de partidul care o inițiază. Ministrul Sănătății nu a luat nicio măsură după incendiul de la Matei Balș și trebuie să plece din funcție.

Back to top button