Politică

Dana Budeanu se lansează în politica mare la PSD

Dana Budeanu s-a decis să se apropie de un partid politic și care ar putea să fie mai atrăgător decât PSD. Acolo există loc pentru oricine.

Gabriela Firea își propune să o pună pe Dana Budeanu pe listele eligibile ale PSD la parlamentare. Astfel că membri cu experiență mare în ale politicii vor fi împinși mai în spate pentru simplul motiv că nu știu să dea bine cu papagalul.

Dana Budeanu s-a prezentat în cadrul unui interviu difuzat la Antena 3 însă a fost folosit timpul de emisie televizată alocată partidului social democrat.

Acest lucru se va întâmpla numai și numai dacă Gabriela Firea va câștiga un nou mandat pe București, ceea ce doar o minune ar putea să mai facă ca acest lucru să se poată întâmpla.

În caz contrar Firea va fi mazilită și va fi nevoită să se retragă din viață politică de prim plan, cel mai probabil va ajunge să facă politică de Voluntari.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button