Politică

LOCALE 2020. Candidatul Pro România la Primăria Brașov și-a început campania electorală după ce s-a vindecat de COVID-19

Candidatul Pro România la Primăria municipiului Braşov, Sorin Susanu, şi-a început vineri campania electorală, în cadrul unui eveniment organizat pe Dealul Cetăţii din Braşov, după ce în ultimele săptămâni a lipsit de lângă echipa sa pentru că a fost în spital internat cu COVID-19.  
„Voi avea o abordare pozitivă şi constructivă deoarece cred că este singura variantă benefică Braşovului şi braşovenilor”, a afirmat Susanu.  
Pe primele locuri pe lista de consilieri ai Pro România Braşov se află fostul consilier local PSD Cătălin Leonte, care a candidat la Primăria Braşov în 2016 ca independent şi Liviu Lupu, lider al organizaţiei municipale a Pro România Braşov.
În ultimele săptămâni, Sorin Susanu, cunoscut pentru activitatea sa ca şi şef al Comisariatelor Regionale ale Protecţiei Consumatorilor din Braşov şi Timiş şi şef al corpului de control al ANPC, a fost internat în spital cu COVID-19, el lipsind de la depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal, moment care s-a suprapus peste perioada de refacere după externare.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button