PoliticăȘtirile 60m.RO

Victor Ponta: pe Ilfov există un mare blat între PSD și PNL

Fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat la întâlnirea cu liderii din județul Ilfov că interesele economice sunt mari aici și că între PSD și PNL există un mare blat politic:

„Din pacate, in Ilfov, in mod special, pentru ca e judetul cel mai mic (…), dar cu siguranta este judetul cel mai bogat, interesele sunt enorme din punct de vedere financiar si blaturile sunt foarte mari. Aici nu exista PNL sau PSD, hai sa fim seriosi, aici exista Hubert cu Petrache, aici exista Pandele, nu exista PNL sau PSD, aici e un blat. Din pacate, ca sa va dau o veste proasta, blatul se duce mai departe, pana la Parlament. Va dati seama ca deja s-a negociat rezultatul motiunii de maine si chiar daca noi toti cei de la Pro Romania o sa votam pentru motiune, deja cred ca s-a si scris, s-au numarat si voturile. Nu se intampla nimic maine, ramanem cu Orban si gasca foarte bine finantata de altfel din Ilfov”, 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button