Politică

Bloc de 8 etaje pe terenul actualului președinte PLUS Constanța

Așa ar trebui să arată blocul, la final. Sursă foto: ZiuaCt.ro

PLUS Constanța are, de câteva zile, un nou președinte: Nedelcu Ilyus-Edward. Partidul l-a prezentat, într-un comunicat de presă, ca antreprenor, persoană implicată în multe proiecte ale filialei.

Nedelcu Ilyus-Edward este și proprietarul unui teren din municipiul Constanța pe care dorește să construiască un bloc de 8 etaje.

La finele anului trecut, Primăria Municipiului Constanţa a demarat consultarea publicului asupra Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat pe bulevardul 1 Mai nr. 44. Beneficiarii PUZ-ului sunt Nedelcu Ilyus-Edward şi Adina Lucia, iar investitorul este Dakonis Imobiliar SRL.

Nedelcu Ilyus-Edward, noul președinte al PLUS Constanța

Amplasamentul studiat prin PID – parcela IE 246075 – este proprietatea privată a beneficiarului lyzus Edward Nedelcu şi a Adinei Lucia Nedelcu, investitor fiind Dakonis Imobiliar SRL, conform contractului de asociere în participaţiune 1563/10.07.2017.

Investitorul va ridica pe bulevardul 1 Mai nr. 44, lângă Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 42, vizavi de Centrul de Scafandri, un imobil locuinţe colective P+8 etaj. Primăria Constanţa a emis, în acest sens, certificatul de urbanism nr. 2413 din data de 25.06.2018. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. În cele două niveluri de subsol vor fi amenajate parcări, spaţii tehnice şi un adăpost de apărare civilă. La parter vor exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul 1 Mai.

Amplasamentul blocului

Pentru amplasamentul studiat, regimul de construire va fi izolat, noua clădire se va retrage de la toate limitele de proprietate,

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button