Internațional

Un clujean are cel mai urmărit videoclip pe TikTok din România

Cel mai urmărit videoclip, în acest an, de pe TikTok România aparține clujeanului Vlad Vaida, care a adunat 5 milioane de vizualizări.
El este deja celebru pentru seria „Ești român dacă…”, iar recent a depășit toate recordurile de pe TikTok România. Vaida a reușit performanța să adune 5 milioane de vizualizări și 700.000 de aprecieri la o postare care a ajuns virală în doar câteva ore.

Provocările amuzante de pe TikTok i-au adus un succes nesperat. Vaida a preluat sunetul unui fan entuziasmat din SUA, care își întâlnește idolul, pe celebra Addison Rae. El a transpus această „scenă” pe străzile din Cluj, filmând aleatoriu o femeie.

Filmarea a devenit astfel printre cele mai vizionate creații din toate timpurile de pe TikTok România. Vaida are acum o nouă provocare pe TikTok, denumită 3 Tipuri. Utilizatorii platformei sunt invitați să se alăture ințiativei amuzante de a exemplifica mai tipuri de oameni: prieteni, părinți, șefi sau parteneri.

Vlad Vaida este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți TikTok-eri din România și a ajuns în doar câteva luni la peste jumătate de milion de urmăritori pe cele două conturi pe care le administrează.

TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținut de compania ByteDance. Ea a fost lansată în China sub numele „A.me” în 2016. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri și e populară în Asia, SUA și în mai multe țări, cum ar fi România.

 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

Back to top button