PoliticăȘtirile 60m.RO

Băsescu: Dan Barna are interesul ca Nicușor Dan să nu câștige pentru a nu revendica USR

Traian Băsescu a afirmat la Adevărul Live cum că Dan Barna are interesul ca Nicușor Dan să nu câștige aceste alegeri pentru ca Nicușor Dan să nu revendice conducerea USR:

„Sunt două interese. Unul e ca Nicuşor Dan să nu câştige ca să nu revendice USR. E interesul lui Barna, poate şi al lui Cioloş Eu zic că Cioloş are nevoie de un câştigător al Bucureştiului în alianţă. Al doilea e Ludovic Orban, care nu a vrut să-l vadă pe Rareş Bogdan în cursa pentru Bucureşti. Nu voia un pericol pentru PNL”.

Fostul președinte Traian Băsescu a subliniat că nu va avea nici o urmă de mustrare dacă Gabriela Firea va rămâne primar al capitalei României și că PNL și USR și-au bătut de de PMP:

„Nu! Nu poţi să ceri unui partid: nu te primim, dar fă ce vrem noi. Ar fi arătat PMP dezastruos. Nu am nicio o undă de mustrări de conştinţă la ideea că ar câştiga Firea. Nu o să câştige. Niciunul din cei doi nu ştie ce-i de făcut în Capitală. Nu cu procesele mai oprim o construiţă sau cu ochelari şi duşi pensionarii în Grecia se face treabă în Bucureşti. Vremea găleţii a trecut şi trece şi vremea cumpărării voturilor din bugetul de stat. Atunci am putea asista la un rezultat spectaculos”. 

Citeste mai mult: adev.ro/qfns11

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button