Comunicate

Comunicat de presă AUR – Robert Eusebiu Spârcaci va candida pentru Primăria Orașului Cernavodă județul Constanța

Robert Eusebiu Spârcaci va candida pentru Primăria Orașului Cernavodă județul Constanța

Robert Eusebiu va candida din partea Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.) la funcția de Primar al Orașului Cernavodă

Cu o luptă grea înainte, cu destui contracandidaţi şi cu o misiune deloc ușoară, în care are ca țel rezolvarea problemelor deloc puţine ale orașului , Robert are curajul de a se bate electoral cu politicieni consacrați pe plan local. 

„De profesie Teolog, la doar cei 27 ani Robert Eusebiu își dorește să facă istorie orașului Cernavodă . Tânărul Robert Eusebiu Spârcaci speră să obțină primul mandat din carieră. Candidatul AUR aduce cu sine nu doar un suflu nou în administrația locala ci si un nou mod de a privi viața si politica. Curajos din fire, Robert Eusebiu vine în fața alegătorilor cu o altă mentalitate și perspectivă.”.

A.U.R. este un partid de orientare patriotică și conservatoare, înființat în 2019. Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe 4 valori principale: familia, credința, națiunea și libertatea.

A.U.R. consideră că românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor țării. Partidul s-a remarcat prin acțiunile de protest împotriva tăierilor ilegale de păduri și a cvasi-monopolului deținut de companii austriece în industria de exploatare a lemnului.

După acceptarea candidaturii sale de către Biroul Electoral de circumscripție, Robert Eusebiu candidatul AUR pentru Primăria Cernavodă  a declarat:

„Din 27 septembrie , va fi o prioritate pentru mine sprijinirea tinerilor, pentru ca aceștia să aleagă să rămână în Cernavodă , să muncească și să se dezvolte aici. Imi doresc să vin cu alte principii, cu alte concepte despre viaţă, despre dezvoltarea oraşului. Vreau să abordez o altă mentalitate.

Pentru mine va fi o campanie pozitiva, bazata pe idei realiste, concrete, bine argumentate. Nu vreau să ofer speranțe irealizabile ci convingerea mea ca se poate face o administrație total transparentă, și corectă. Să dea Dumnezeu gândul cel bun fiecărui Cernavodean să ia cea mai bună decizie pentru oraș.”

Back to top button