Politică

Contracarat de Francisc Boldea, candidatul Pro România la Primăria Lugoj îşi câştigă în instanţă dreptul pe lista electorală

Florin Nistor, candidatul Pro România la funcţia de primar al Lugojului, a fost nevoit să îşi câştige în instanţă dreptul de a fi inclus pe lista electorală. El fusese reclamat de actualul edil-şef, Francisc Boldea, iar Judecătoria Lugoj i-a blocat drumul spre funcţia supremă în municipiul de pe Timiş.
Partidul s-a adresat Tribunalului Timiş, contestând prima decizie, şi această instanţă a dat dreptate celor de la Pro România.
„La Lugoj s-a făcut dreptate și reprezentantul Pro România Timiș, Florin Nistor Dumitru, va candida la funcția de primar al municipiului, în ciuda atacurilor venite din partea actualului edil, Francisc Boldea. După ce vremelnicul primar PSD a contestat candidatura lui Florin Nistor Dumitru, Judecătoria Lugoj a admis solicitarea, însă Pro România Timiș s-a adresat instanței superioare, în speță Tribunalul Timiș. Astăzi, judecătorii au dat dreptate candidatului Pro România, Florin Nistor Dumitru, care poate merge mai departe în lupta electorală, cu toată opoziția lui Francisc Boldea și a organizației PSD Lugoj”, au anunţat cei de la Pro România.
Şeful filialei locale a partidului spune că odată cu aceste alegeri va veni şi sfârşitul lui Boldea.
„Vine sfârșitul la Lugoj, iar acest lucru îl simte și Francisc Boldea. Apucăturile de vătaf, pornirile securisto-comuniste nu îi fac bine, însă teama înfrângerii îl orbește pe actualul primar al Lugojului, care contestă și atacă tot ce mișcă în jurul său din dorința de a nu a avea contracandidați. Florin Dumitru merge mai departe, candidează cu șanse reale de câștig, iar acest lucru îi dă fiori reci lui Francisc Boldea. S-a făcut dreptate și mă bucur pentru Florin, un om de calitate, adevărata alternativă la actuala administrație din Lugoj”, a declarat Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Scrie un comentariu

Cele mai citite articoleJurnal de campanie (13).

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button