Politică

Anișoara Stănculescu, candidat PMP la primăria Craiova: Mă gândesc la desființarea poliției locale și a licitațiilor pentru parcările rezidențiale

În primul interviu acordat după lansarea candidaturii, propunerea PMP pentru postul de primar al Craiovei, Anișaora Stănculescu, și-a fixat primele ținte de campanie. Printre acestea, poliția locală craioveană și licitațiile programate de primărie pentru parcările rezidențiale.
Reporter: În anul 2017, cu ocazia alegerilor anticipate pentru Primăria Craiova, aţi reprezentat marea surpriză, luând peste 12% din voturile craiovenilor. Credeţi că veţi repeta sau veţi depăşi performanţa realizată? Care e motivaţia candidaturii de acum?
Anişoara Stănculescu: Alegerile din 2020 nu vor semăna cu cele din 2017. Este un alt context, alţi candidaţi, alte mize. Mulţi dintre cei care m-au votat atunci m-au încurajat acum să-mi depun candidatura. Mesajele primite de la aceşti oameni au cântărit decisiv în decizia mea de a candida. Pentru mine contează foarte mult oamenii. Sunt un om popular, optimist, săritor şi nu puteam să resping atâta încredere investită în mine. De aceea candidez pentru a-i reprezenta pe toţi cei care au fost nereprezentaţi, ignoraţi, umiliţi, nedreptăţiţi de către actuala administraţie a oraşului.
„Cred în Dumnezeu şi în valorile autentice românesti, cred în proprietate şi iniţiativa privată, cred în drepturi şi libertăţi“
Rep.: Gura lumii spune că aţi fost curtată politic de ambele partide mari ale Craiovei, PSD şi PNL. Dumneavoastră aţi ales, după perioada ALDE, şi scurtul timp petrecut în demnitatea de subprefect al Doljului, să vă continuaţi cariera politică la Partidul Mişcarea Populară (PMP), tot în zona de centru-dreapta. Consecvenţă sau interes?!
A.S.: Sunteţi bine informat. Am primit mai multe semnale din partea celor două partide, dar nu numai, de a mă alătura proiectelor lor politice. Eu sunt un om de dreapta prin definiţie. Cred în Dumnezeu şi în valorile autentice românesti, cred în proprietate şi iniţiativa privată, cred în drepturi şi libertăţi. Şi mai cred în oamenii cu care pornesc la drum.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button