PoliticăȘtirile 60m.RO

Corbeanca. Membru USR către un membru PLUS: o să îți dau una în freză.

Credeați că PLUS și USR au fuzionat și că totul este perfect? Se pare că vă înșelați. Majoritatea membrilor simpli din PLUS sun deranjați de fuziunea ce tocmai a avut loc peste capul lor și introducerea cu de-a forța în USR.

La Corbeanca disensiunile depășesc bunul simț. Ștefan Apăteanu, unul dintre membrii PLUS a declarat pe pagina sa de facebook că este intimidat și hăituit de membri ai taberei rivale.

Redăm mai jos mesajul integral:

„Locuiesc de 12 ani în Corbeanca și în tot acest timp nimeni nu mi-a adresat injurii, nimeni nu m-a amenințat. Din păcate azi USR Corbeanca a spart gheața: Dan Laszlo, membru USR Corbeanca, m-a urmărit prin comună, a oprit în fața mașinii mele, m-a înjurat și amenințat.
„O să-ți dau una în freză, ai grijă ce faci!” este doar una dintre amenințările pe care le-a aruncat azi. Asta după ce Felician Băjenaru, alt membru USR Corbeanca, m-a abordat și mi-a cerut imperativ să dau jos bannerele electorale (i-am arătat documentele care aprobă afișarea acestor bannere în forma în care sunt acum).

Știu că în campania electorală se pot întâmpla tot felul de incidente, dar nu mă așteptam ca primele amenințări să vină de la colegii de la USR Corbeanca.

Câteva concluzii sunt clare:
– nu veți vedea niciodată un om din PLUS Corbeanca jignind și amenințând cetățenii acestei comune, indiferent de simpatiile sau antipatiile politice
– devine din ce în ce mai evident că PLUS Corbeanca deranjează unele interese financiare, poate imobiliare, iar cei deranjați cred că prin bullying și violență ne vor face să cedăm. Nu am intrat însă în politică pentru a ceda în fața agresorilor, ci pentru că putem aduce această comună la standarde europene.
Vă așteptăm la vot în 27 septembrie, doar împreună putem schimba în bine această comună.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button