Politică

Încă un candidat la Primăria Timişoara: deputatul Marian Cucşa din partea Partidului Republican

Marian Cucsa

Deputatul Marian Cucşa, fost preşedinte al ALDE Timiş, şi-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Timişoara. El va candida pentru Partidul Republican, o formaţiune (re)înfiinţată de puţin timp.
Atu-ul pe care mizează Marian Cucşa în cursa pentru scaunul de primar al Timişoarei este tinereţea sa. La 34 de ani, el este cel mai tânăr candidat intrat în această competiţie.
“Sunt tânăr și vreau să îmi dedic energia orașului care m-a crescut și m-a dezvoltat ca adult. Am demostrat că, prin implicare, seriozitate și dorința de a schimba lucrurile în bine, se poate! În calitate de deputat, am realizat în ultimii patru ani mai multe legi care vin în sprijinul românilor și aici aș enumera: legea privind zilele libere pentru părinți, legea impozit zero în HoReCa, legea privind protecția persoanelor cu handicap, legea privind produsele bio, legea privind susținerea cauzelor de judecată în civil, prin videoconferință, dar și legea ambroziei, o plantă care chiar în această lună face mult rău timișorenilor care suferă de alergii. Pentru că Timișoara se află de ani buni în stagnare la multe capitole, mă simt obligat moral să folosesc experiența acumulată în Parlament, privind lupta pentru interesele cetățenilor, și să candidez pentru funcția de primar al Timișoarei”, a afirmat Cucşa, la momentul depunerii candidaturii.
Tot astăzi, Partidul Republican Timiş a depus candidatura şi la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, în persoana lui Gabriel Toie, secretarul general al organizaţiei.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Scrie un comentariu

Cele mai citite articoleAdministratie

Municipalitatea timişoreană speră să rezolve problema finanţării reparaţiilor la diferite obiective culturale din oraş, cu bani de la bugetul naţional. Aceasta, pentru că au fost… asumate prin dosarul de candidatură la obţinerea titlului de Capitală Europeană a Culturii,

 » Aflați mai multe detalii…

Back to top button