Politică

PMP îi propune în Consiliul Local Braşov pe coordonatorul teritorial al instituţiei Avocatul Poporului şi pe un co-fondator al unei clinici private. Costel Mihai: „Avem pe listă doar profesionişti recunoscuţi în domeniile lor de activitate”

Biroul Electoral Local al municipiului Braşov a aprobat duminică lista de candidaţi a Partidului Mişcarea Populară pentru Consiliul municipal şi pentru primăria municipiului Braşov. La alegerile din 27 septembrie, PMP vine cu candidaţi care nu au mai făcut politică până acum – cu excepţia viceprimarului Mihai Costel. Toţi candidaţii sunt însă specialişti în domeniile lor de activitate şi profesionişti recunoscuţi la nivel local şi naţional, se arată în  comunicatul de presă transmis de PMP Braşov. 

Lista va fi deschisă de actualul viceprimar al municipiului Braşov, Costel Mihai, urmat de coordonatorul Biroului Teritorial  Braşov al Instituţiei Avocatul Poporului, Cătălina Dinu – cadru universitar la Facultatea de Drept a Universităţii „Transilvania” şi dr. Petru Gorgon – medic, confondator al unei clinici din Braşov.
„Venim la aceste alegeri cu o listă de propuneri pentru Consiliul Local Braşov, în care se regăsesc doar oameni profesionişti, oameni care nu au mai făcut niciodată politică, însă sunt specialişti pe ceea ce au ales să facă şi sunt recunoscuţi la nivel local şi naţional pe domeniile lor de activitatea. Ideea unei echipe de oameni bine pregătiţi în diferite domenii, pentru Consiliul Local, este aceea de a aduce eficienţă în actul administrativ, având în vedere că Deliberativul Local, respectiv CL, este cel care decide în mare parte asupra calităţii vieţii pe care o duc oamenii din comunitatea noastră. Am încredere în candidaţii pe care i-am ales şi în faptul că putem face ca lucrurile să se dezvolt frumos pentru municipiul Braşov”, a declarat Costel Mihai – preşedinte al PMP Braşov şi viceprimar al municipiului Braşov.

Cătălina Dinu – coordonator Birou Teritorial Braşov al Instituţiei Avocatul Poporului: „Candidez pentru un loc în Consiliul Local Brașov alături de Mihai Costel pentru că am încrederea că este un om potrivit și competent pentru demnitatea de primar.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button