Politică

Marian Vanghelie candidează la sectorul 5

Marian Vanghelie se înscrie în cursa pentru primăria sectorului 5. Știm, nu v-ați fi așteptat la așa ceva, dar cum Gabriela Firea a pus pe lista de consilier locali personaje preistorice precum Petre Roman, totul este de așteptat.

„Putem să aducem sectorul 5 după ce am făcut o serie de lucruri și am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învățământul și parcurile arătau într-un alt fel.

După ce am făcut aceste lucruri, astăzi cu experiența mea de peste 15 ani, vă spun am o imagine exactă vis a vis de Sectorul 5, ceea ce trebuie de făcut.

Putem să punem în aplicare – să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educația lor. După cum știți am fost atașat de sistemul de învățământ și am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învățământ”, a declarat luni Marian Vanghelie.

Are acesta vreo șansă să câștige din nou această primărie? Puțin probabil să se întâmple acest lucru datorită numeroaselor scandaluri cu iz penal în care s-a implicat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button