Internațional

Incident bizar: Un pescar a fost ucis de un pește care i-a sărit în barcă

Un pescar australian şi-a pierdut viaţa după ce un peşte de mari dimensiuni a sărit în barca sa şi l-a lovit în zona pieptului, a informat sâmbătă poliţia din Teritoriul de Nord, potrivit DPA citată de Agerpres.Bărbatul de 56 de ani pescuia vineri alături de familie şi prieteni în apropierea capitalei Teritoriului de Nord, Darwin, când peştele a sărit brusc în barcă, a precizat poliţia într-un comunicat.

Bărbatul s-a prăbuşit, iar grupul care-l însoţea s-a grăbit spre portul Golfului Cullen unde victima a fost preluată de paramedici. Poliţia a precizat că pescarul a murit la faţa locului.

„Pare să fie un incident bizar, extrem de şocant pentru persoanele aflate în barcă, familia şi prietenii bărbatului”, a adăugat poliţia.

Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă, cei aflaţi în ambarcaţiune i-au făcut respiraţie gură la gură bărbatului în timp ce barca se îndrepta spre port, însă paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

„Este un eveniment foarte trist când o zi de pescuit se încheie astfel”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă.

 » Citiți întreg articolul pe www.ZiarulDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button