Politică

Titu Bojin a plecat la luptă pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, alături de ALDE

Titu Bojin ALDE

Fostul preşedinte al CJ Timiş Titu Bojin va fi vârful de lance şi cel care va conduce campania electorală alături cu cei de la ALDE. El s-a alăturat formaţiunii politice pentru a obţine un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, după ce nu a reuşit coagularea partidelor de stânga în cadrul unei alianţe largi.
ALDE porneşte la luptă cu candidaţi în cea mai mare parte a localităţilor timişene. Liderul local al formaţiunii, Valentin Tudorică, spune că partidul este în creştere în ultima perioadă.
„Avem candidaţi aproape în toate localităţile din Timiş, competitori de calitate, oameni de valoare verificată. La nivelul sondajelor, chiar dacă nu se prezentau la un nivel bun, în urma eforturilor depuse la nivel naţional şi judeţean s-a marcat o creştere în aprecierea alegătorilor din Timiş. Dacă pentru unii prezenţa domnului Bojin poate părea o surpriză, noi am purtat discutii nenumărate din octombrie 2019, inclusiv în intenţia de a forma o alianţă cu PSD, Pro România şi UNPR. Din nefericire nu am putut să dăm deoparte orgoliile unora dintre competitori. Bojin va conduce Campania ALDE până în 27 septembrie, când sperăm că ne vom întâlni cu toţii la o cupă de şampanie”, a declarat Tudorică.
Titu Bojin spune că are în continuare UNPR în suflet şi le garantează foştilor colegi că vor avea reprezentare şi în continuare.
„Am venit la ALDE împreună cu echipa de la UNPR, astfel încat să putem câştiga împreună cu ALDE. Am făcut deja adeziunea şi am trecut la ALDE. Sper ca în viitor colegii de la UNPR, care încă mai simt vulturul cu pană în cioc, să fie convinşi că vor fi reprezentaţi. Vreau să le spun că am fost acceptat şi să le mulţumesc membrilor ALDE că fac parte din această formaţiune.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button